Hvem er Ridgeline of New Zealand

Who are Ridgeline of New Zealand

 

Ridgeline startede som et New Zealandsk ejet og - styret specialdesignet outdoor beklædningsbrand, udviklet af Peter Maxwell. I midten af 1993 begyndte Peter at arbejde på de første Ridgeline designs, og produktserien blev lanceret med succes i marts/april 1994 udgaven af NZ Guns & Hunting Magazine.

 

Ved siden af Ridgeline havde Peter produceret sit eget sortiment af højkvalitets motorcykel- og motorcrossbeklædning, hvilket gav ham et godt indblik i, hvad Kiwi outdoorfolket havde brug for – beklædning, der var varmt, let, komfortabelt og kunne holde til at blive hårdt behandlet ved brug.

 

 I de tidligere år blev Ridgeline brandet varmt modtaget blandt de New Zealandske jægere, men Peters tid var altid delt mellem hans produktion og grafisk design til magasiner. Dette betød, at Ridgeline ikke altid opnåede den fortjente opmærksomhed. Så da The Fuller Group viste interesse i at overtage Ridgeline Brandet, var sagen afgjort.

 

 

Ridgelines filosofi har siden starten været at sikre komfortabel, holdbar og effektiv outdoorbeklædning til en fornuftig pris. Med rødder i de forrevne New Zealandske bjerge, har Ridgeline udviklet et specielt sortiment af stoftyper, der er tilpasset enhver udfordring, som dine omgivelser kan stille dig overfor. Med de karakteristiske ”Big Four”: Varme, komfort, holdbarhed og funktionalitet, kombineret med det overlegne design og Ridgelines egen Buffalo Camo, er Ridgeline et af de førende firmaer på markedet og et valg, som mange jægere og outdoor entusiaster vælger.